Nettverksseminar 2018
Nobels Fredssenter 17. september

 I fjor møttes Nasjonalt museumsnettverk for demokrati og menneskerettigheter til vinterseminar ved Eidsvoll 1814. I år er Nobels Fredssenter vertskap for demokratinettverkets årlige hovedtreff, og i år blir det et høstmøte i Oslo. Merk like godt av datoen med det samme: 17. september.

 

 

«Vi gleder oss til å ta imot kolleger fra hele landet, og ikke minst til å vise dere alle fotoutstillingen Edelt er mennesket av Rune Eraker, som vi åpner den 13. september 2018. I år er det 70 år siden FNs menneskerettighetserklæring ble vedtatt, og vi feirer dette med en ny fotoutstilling om menneskelig styrke under umenneskelige forhold. Eraker portretterer aktivister og sterke mennesker fra en rekke land som trosser motgangen og fortsetter arbeidet sitt, og utstillingen vises i samarbeid med Amnesty International», forteller utstillingssjef og nestleder ved Nobels Fredssenter, Liv Astrid Sverdrup.

 

Noen av nettverksmedlemmene vurderer sikkert å delta på FIHRMs årskongress i Winnipeg (25.-28. september), og den vil altså ikke kollidere med det norske nettverksmøtet.

Vi takker Nobels Fredssenter for invitasjonen, og kommer tilbake med mer informasjon om tema og program…

 

Spørsmål  til post@demokratinettverket.no 
Kontaktperson: Torleif R. Hamre,  torleif.hamre@eidsvoll1814.no, tlf.: 922 51 672

Search

Joomlas feilsøkingskonsoll

Økt

Profileringinformasjon

Minneforbruk

Database-spørringer